idiomacatalàespañol

myspace facebook Canal de video Canal d'Audio Flikr Actualitat
www.music-area.org Escola de músicaAudio digitalMúsica en viuFes-li un cop d'ull
inicinosaltresprofessorsactualitatcontactar
Inscripci?proper curs
 escola

Actualment els ordinadors i l'electrònica ens proporcionen eines molt eficients per a la producció musical. Podem deconstruir cançons creades per altres persones i convertir-les en un tema propi, o podem incloure una bateria a les nostres creacions sense anar al local d'assaig, o comprovar com sonaria un quartet de corda sense haver de contractar professionals.

Si et vols introduir en aquest món virtual i no saps per on començar; o si ja has provat algunes de les seves eines (programari d'edició musical, instruments virtuals, tractament del so) però no te n'acabes de sortir, Filectrònic és l'espai d'àudio digital i informàtica musical que esperaves. Sobretot, si vius al Garraf o al Penedès.

La nostra aula d'àudio digital consta d'ordinadors Core2Duo de sobretaula a 7.400 rpm, targetes de so Lexicon, teclats controladors Behringer, auriculars i altaveus autoamplificats, així com les llicències necessàries dels programes Cubase, Reason, Ableton Live i Wavelab. L'ús del projector permet una perfecta visualització del que el professor explica.

Rolex Wall Clock Rolex Wall Clock Rolex Wall Clock For Sale Watch Wall Clock Rolex Watch Wall Clock Rolex Wall Clock Bigger Rolex Clock Rolex Room Clock Cheap Rolex Wall Clock
Rambla J.A. Vidal, nº 4 · Carrer Llanza, nº 37
Vilanova i la Geltrú · 08800 · Barcelona
Telèfon 93 814 58 17 · Mòbil 661 80 95 10 info@music-area.org