idiomacatalàespañol

myspace facebook Canal de video Canal d'Audio Flikr Actualitat
www.music-area.org Escola de músicaAudio digitalMúsica en viuFes-li un cop d'ull
inicinosaltresprofessorsactualitatcontactar
Inscripci?proper curs
 escola

Fil Harmònic és una escola de música amb un enfocament pedagògic ajustat als nous temps, tan pel que fa al marc legal dels ensenyaments musicals a Catalunya, com pel que fa a la mena de demanda que hem anat detectant al llarg de quasi 15 anys d'experiència en escoles de música. Fruit de l'esforç que suposa conjugar rigor educatiu amb innovació pedagògica, hem aconseguit que més de 700 alumnes ens donessin la seva confiança.

> Perfils dels nostres alumnes
> Com avaluem als nostres alumnes
> Què diuen de la nostra escola els ex-alumnes
> Projecte educatiu de centre (PEC)
> Taula horÓria

Què més oferim

I tot plegat, amb la possibilitat de comprar instruments fins amb un 20 % de dte., gentilesa d'Akustic (Rambla Ventosa, 9 VNG) i tota la flexibilitat horària del nostre règim de recuperacions i els nous cursos MusicXpress.

Però si el que vols és una formació encara més integral, amb la possibilitat d'aprendre arts escèniques (per saber moure't en un escenari o participar en una obra de teatre musical) Flow Center t'ofereix matrícula gratuïta en qualsevol dels seus cursos si t'acredites com a membre de MusicArea.

Rolex Wall Clock Rolex Wall Clock Rolex Wall Clock For Sale Watch Wall Clock Rolex Watch Wall Clock Rolex Wall Clock Bigger Rolex Clock Rolex Room Clock Cheap Rolex Wall Clock
Rambla J.A. Vidal, nº 4 · Carrer Llanza, nº 37
Vilanova i la Geltrú · 08800 · Barcelona
Telèfon 93 814 58 17 · Mòbil 661 80 95 10 info@music-area.org