idiomacatalàespañol

myspace facebook Canal de video Canal d'Audio Flikr Actualitat
www.music-area.org Escola de músicaAudio digitalMúsica en viuFes-li un cop d'ull
inicinosaltresprofessorsactualitatcontactar
Inscripci?proper curs
 serveis musicals

A banda de les seves àrees específicament formatives, MusicArea compta amb un seguit d'àrees paral·leles. Són els serveis al músic professional i a l'estudiant de música, reunits sota el nom de Presto. Presto perquè oferim un servei ràpid a tota mena de demandes; i perquè prestem serveis, espais i tecnologia.

Presto serveis musicals dona als seus alumnes i usuaris l'oportunitat de formar-se com a professionals. Com? Assessorant-lo, promocionant la seva feina, oferint-los espais per tocar. I si responen a un determinat perfil, Presto els incorpora al seu catàleg d'artistes, músics a mà.

Facilitem que els nostres clients toquin en públic, siguin estudiants, afeccionats, músics que tenen coses a dir i que volen gravar una maqueta - o que ja ens la porten feta. Perquè tocar és, finalment, la millor escola pel músic; més encara quan podem fer que cobri per fer-ho. Ara toca.

Rolex Wall Clock Rolex Wall Clock Rolex Wall Clock For Sale Watch Wall Clock Rolex Watch Wall Clock Rolex Wall Clock Bigger Rolex Clock Rolex Room Clock Cheap Rolex Wall Clock
Rambla J.A. Vidal, nº 4 · Carrer Llanza, nº 37
Vilanova i la Geltrú · 08800 · Barcelona
Telèfon 93 814 58 17 · Mòbil 661 80 95 10 info@music-area.org